Evenementen

De Uitagenda van Noord-Limburg geeft u een overzicht van alle evenementen en activiteiten uit de regio Noord-Limburg en Leudal. Ontdek welke evenementen en uitjes Noord-Limburg u te bieden heeft op het gebied van muziek, theater, film, exposities, sport en nog veel meer.

Evenementenkalender

Vind in de evenementenkalender leuke uitjes om te beleven samen met uw familie, vrienden, gezin of uw kinderen. Bezoek een leuke muziek- of theatervoorstelling of ga eens lekker naar de film. Ontdek de omgeving met wandelen en fietsen. Of houdt u meer van sportevenementen of exposities? Noord-Limburg heeft u van alles te bieden. Kijk voor alle evenementen hier

Activiteiten
Evenementen

Huifkar

Een huifkartocht in Heijen kunt u maken via Residence Heijendael. Wij bieden u een fantastisch huifkararrangement, inclusief spellen en buffet! Een huifkartocht is een geweldig idee voor een verjaardag, teamuitje of een familiedag.

Paard of pony rijlessen

Jong en Oud kunnen bij Residence Heijendael kunt u paard/ pony rijden. Die vanuit meer vriendschap, samenwerking en rust wil leren paardrijden of al aan het paardrijden is maar zijn of haar mogelijkheden met het paard wil uitbreiden.

Voetbalkamp

Je krijgt hier niet alleen een geweldige training van topcoaches, maar je maakt daar omheen ook veel super leuke dingen mee. Naast de pret op het voetbalveld is er een animatieteam wat jou elke dag weer leuke verrassingen bezorgt. www.dcvoetbal.nl

Actief ontspannen!

De mooiste plekjes die Noord Limburg te bieden heeft! Liggen binnen wandel en fiets bereik. Daarnaast hebben wij tal van leuke activiteiten, faciliteiten en evenementen om en in het park voor u georganiseerd.