Een familiair vakantiepark

Luxueus zonder pretenties. Dat onderscheidt Residence Heijendael, naast de unieke locatie nabij de Maas en op de grens van Brabant en Limburg, van andere vakantieparken. Bovendien bent u binnen een kwartier niet alleen in Duitsland maar binnen de Nederlandse grenzen ook in een stedelijke omgeving met veel historie en tal van voorzieningen en faciliteiten. En of dat niet genoeg is ligt een bruisend natuurgebied met duinen, waterplassen en bossen op korte fietsafstand. De omgeving biedt zowel veel rust als vertier en dat geldt ook voor Residence Heijendael zelf. Het is in eigendom van één familie en die familiaire sfeer ziet u overal op het park terug. Zo verzekeren de grote kavels met een grote parkeerplaats voor twee auto’s u van een grote mate van privacy. Een ander onderscheidend karakter aan Residence Heijendael is dat elk van de chalets wifiverbinding heeft.

Tegelijkertijd is er op het vakantiepark van alles te doen. Het zenuwcentrum is ons horecagebouw. Deze voormalige herenhoeve biedt door de historische bouwstijl alleen al beleving, maar het restaurant en de gezellige bar verhogen het vakantiegevoel nog meer. Residence Heijendael kent verder een groot buitenzwembad met glijbaan, een kinderbad met allerlei attributen voor de kleintjes, een grote buitenspeeltuin en twee gloednieuwe jeu-de-boulesbanen. Een multifunctionele sportbaan is op komst.

Uw eigen
plek
creëren

De verkaveling in het park is gestart. Exact 110 percelen, verschillend in grootte en verdeeld over 4 ‘wijken’ in het park, liggen op uw keuze te wachten.

Wij staan voor u klaar!

Wanneer u vragen of wensen heeft: onze receptie is altijd bemand en ook na de reguliere openingstijden bereikbaar! Onze medewerkers stralen in alles de sfeer van het park uit. Ze staan u met een ontspannen houding te woord, maar tegelijkertijd wel geconcentreerd met een luisterend oor.

Residence Heijendael staat voor het Bourgondisch genieten in een ongedwongen sfeer, waarbij wij ons verre houden van strikte richtlijnen en managers. Juist die relaxte sfeer en het sterke teamgevoel onder de medewerkers maken dat wij indien nodig snel kunnen schakelen.