Investeren in een vakantiehuis?

Het bezit van een tweede woning is voor slechts weinigen weggelegd. Nog minder mensen zijn in de mogelijkheid de kavel, woning en indeling geheel naar eigen keuze te bepalen. Wij bieden deze mogelijkheid wel…en meer dan dat!

Wij gaan namelijk nog een stukje verder en stellen u ook in de gelegenheid uw eigen luxe sfeer te creëren in uw woning. Tezamen met onze binnenhuisarchitecte wisselt u ideeën uit en bekijkt u de uitwerking ervan op locatie om ook hier tot volstrekt maatwerk te komen. Traditionele tijdloze luxe of juist state of the art laatste meubeltrends in uw woning? Alles kan!
U kunt vandaag nog op ons vakantiepark investeren.

Interesse?

Onze 4 basistype
Grootse
woningen

Type Heijendael 1

6-persoons

Perceelgrootte vanaf ± 250 m²
Woonoppervlakte 55 m²
Aantal slaapkamers 3
Vanafprijs woning €85.000,-

Combineer een recreatiewoning met een natuurlijke uitstraling van buiten met hedendaags comfort van binnen. Deze 6-persoons recreatiewoning kent drie slaapkamers, een grote badkamer met toilet en vooral ook een aansprekende living met open keuken. Ruimte en licht hebben vrij spel in deze woonkamer, een effect dat nog eens versterkt wordt doordat de entree bij de living aansluit.

Interesse?

Type Heijendael 2

4-persoons

Perceelgrootte vanaf ± 225 m²
Woonoppervlakte 50 m²
Aantal slaapkamers 2/3
Vanafprijs woning €69.000,-

Privacy schrijf je met een hoofdletter P bij deze recreatiewoning. Deze 4-persoons recreatiewoning kent twee slaapkamers, waarvan één master bedroom waarop de eveneens grote badkamer met toilet op aansluit. De living met open keuken is zeer sfeervol te noemen. Verder heeft deze recreatiewoning een aparte berging.

Interesse?

Type Heijendael 4

6-persoons

Perceelgrootte vanaf ± 300 m²
Woonoppervlakte 70 m²
Aantal slaapkamers 3
Vanafprijs woning €119.900,-

Deze knusse en uiterst sfeervol aangeklede recreatiewoning kenmerkt zich door een ruime living met grote lichtinval. Daarnaast herbergt deze woning drie slaapkamers en een separate badkamer met toilet. De natuurlijke uitstraling doet de recreatiewoning verder naadloos aansluiten bij de bosrijke omgeving.

Interesse?