Volledig op maat! 

       En zonder meerprijs.

Welk type woning?

In dit project geven wij u indicaties van de woningen welke u kunt plaatsen. Ieder ander type is overigens mogelijk zoals ook de indeling van de woning geheel naar eigen wens kan plaatsvinden.

Naar eigen inzicht laten bouwen!

U geeft aan naar welk type woning uw voorkeur uit gaat en vervolgens regelen wij een afspraak met één van onze medewerkers op de bouwlocatie om deze volledig naar eigen inzicht te laten bouwen. Dit maatwerk is zonder meerprijs en hierin zijn wij volstrekt uniek! Heeft u liever twee in plaats van drie slaapkamers, moet de badkamer veel groter of moet er juist een extra ruimte in de woonkamer?

Allerbeste materialen

Wanneer wij uw vakantiehuis bouwen werken wij uitsluitend met de allerbeste materialen en vakmensen welke uitsluitend en al vele jaren lang eersteklas woningen afleveren. Graag laten wij u de verschillen in materiaalkeuze zien en voelen om te beseffen dat uw woning niet alleen uiterst uniek wordt, maar ook duurzaam bestemd voor een heel lang leven wordt gebouwd.

Samen bouwen
op een echt
unieke lokatie

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of vervanging; Commerciële of residentiële, we hebben de juiste producten die bij uw wensen en budget passen. Samen met onze ervaren verkoopmedewerkers en onze uitgebreide productlijn opties. Wij zijn in staat om u te helpen met het juiste product, de ontwerp-opties en oplossingen te vinden om uw project te voltooien, met de waarde die u verwacht.

Type Heijendael 1

6-persoons

Perceelgrootte vanaf ± 250 m²
Woonoppervlakte 55 m²
Aantal slaapkamers 3
Vanafprijs woning €85.000,-

Combineer een recreatiewoning met een natuurlijke uitstraling van buiten met hedendaags comfort van binnen. Deze 6-persoons recreatiewoning kent drie slaapkamers, een grote badkamer met toilet en vooral ook een aansprekende living met open keuken. Ruimte en licht hebben vrij spel in deze woonkamer, een effect dat nog eens versterkt wordt doordat de entree bij de living aansluit.

Interesse?

Type Heijendael 2

4-persoons

Perceelgrootte vanaf ± 225 m²
Woonoppervlakte 50 m²
Aantal slaapkamers 2/3
Vanafprijs woning €69.000,-

Privacy schrijf je met een hoofdletter P bij deze recreatiewoning. Deze 4-persoons recreatiewoning kent twee slaapkamers, waarvan één master bedroom waarop de eveneens grote badkamer met toilet op aansluit. De living met open keuken is zeer sfeervol te noemen. Verder heeft deze recreatiewoning een aparte berging.

Interesse?

Type Heijendael 4

6-persoons

Perceelgrootte vanaf ± 300 m²
Woonoppervlakte 70 m²
Aantal slaapkamers 3
Vanafprijs woning €119.900,-

Deze knusse en uiterst sfeervol aangeklede recreatiewoning kenmerkt zich door een ruime living met grote lichtinval. Daarnaast herbergt deze woning drie slaapkamers en een separate badkamer met toilet. De natuurlijke uitstraling doet de recreatiewoning verder naadloos aansluiten bij de bosrijke omgeving.

Interesse?