Genieten op vakantie

Heijen en omgeving biedt volop vertier op land en water. Vanuit het Duitse Goch kan per kano naar de Maasmonding bij Gennep gevaren worden. In het verlengde hiervan zijn er volop mogelijkheden voor een rondvaart op de Maas.

de Mookerheide

De Maasduinen zijn ook een trekpleister, vooral de hoogteverschillen doen het hem. Niet alleen is het uitzicht prachtig, je kunt ook lekker naar beneden roetsjen. Met name de Mookerheide is in dit verband the place to be.

Natuurgebied Schuutwater

Verder zijn in en rondom de groene gordel en andere bezienswaardigheden in de regio volop wandel- en fietsroutes. Een aanrader is natuurgebied Schuutwater ten westen van Lottum. De naam is ontleend aan het feit dat het water door bronnen uit de bodem zou schieten. Wie van watervertier houdt moet op het Leukermeer zijn: hier is een watersportcentrum gevestigd. Surfen, varen, wakeboarden en wat al niet meer kunt u hier doen.

Rustig ontspannen

Voor wie een rustiger dag wil zijn in Melderslo elke zondag speciale activiteiten: van brood bakken en hout bewerken tot het smeden van ijzer en schapen scheren. Ook de kinderen worden vermaakt met onder meer muziek maken. Verder vinden in juni in Merselo jaarlijks de Oude Ambachtendagen plaats. Dit is ook één van de dorpen in de regio waar nog een molen staat. Meer noordelijk, in Overloon, is Zoo Parc Overloon met veel kleine dieren en een grote speeltuin. Verder is in Nieuw-Bergen een overdekte kinderspeelhal te vinden, ideaal bij slecht weer.

Lekker op
vakantie
“Op het land of op het water:
de omgeving van Residence
Heijendael is rijk aan
ontspanningsmogelijkheden”

Vakantie, dat is ontspannen, ieder op zijn eigen manier!

Bij Residence Heijendael kunt u heerlijk genieten van uw welverdiende vakantie. De natuur in Heijen en omgeving is prachtig met heel veel mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. Wij zijn ervan overtuigd dat de huidige recreant terecht een  modern park verlangt dat heel veel mogelijkheden heeft, wij bieden u een onvergetelijke vakantie op een van de modernste parken van nederland aan.