Vrije uitkijk over het park

Liever vanuit de ‘hoogte’ kijken of toch het liefst dichtbij de centrale voorzieningen zitten, zoals het restaurant, de incheckbalie, het zwembad en sportaccommodaties? Alles is mogelijk! Onze kavels zijn van minimaal 225 vierkante meter tot ruim 800 vierkante meter groot. Dit houdt in: in de morgen wakker worden met de zon en ‘s avonds lekker koel op het terras genieten…of wilt u dat liever omgekeerd? Het kan allemaal nog. Sterker, zelfs een kavel die geheel op het zuiden ‘ligt’ behoort, nu we nog in we de eerste fase zitten, tot de mogelijkheden.

We gaan in onze ‘4 wijken’ bouwen per fase. Elke wijk heeft zijn eigen unieke eigenschappen en wijkt door de ligging in het park erg af van de andere in uitstraling en zicht. Zit u liever bij onze grootse vijver aan de grootste percelen of lekker aan de rand van het park met een weids uitzicht dan wel toch liever er midden in om de gezelligheid van een vakantiepark geheel te beleven? Als u eenmaal uw droomplek heeft gevonden krijgt u een keuze uit diverse tuinontwerpen om uw eigen plek nog persoonlijker en unieker te maken. Natuurlijk zijn alle recreatiewoningen voorzien van een fraai terras en op zijn minst een eigen parkeerplek op uw eigen grond.

Zie hieronder ons vakantiehuis aanbod.

“Onze kavels zijn van minimaal
225 vierkante meter tot ruim 800
vierkante meter groot.”

Type Heijendael 1

6-persoons

Perceelgrootte vanaf ± 250 m²
Woonoppervlakte 55 m²
Aantal slaapkamers 3
Vanafprijs woning €85.000,-

Combineer een recreatiewoning met een natuurlijke uitstraling van buiten met hedendaags comfort van binnen. Deze 6-persoons recreatiewoning kent drie slaapkamers, een grote badkamer met toilet en vooral ook een aansprekende living met open keuken. Ruimte en licht hebben vrij spel in deze woonkamer, een effect dat nog eens versterkt wordt doordat de entree bij de living aansluit.

Interesse?

Type Heijendael 2

4-persoons

Perceelgrootte vanaf ± 225 m²
Woonoppervlakte 50 m²
Aantal slaapkamers 2/3
Vanafprijs woning €69.000,-

Privacy schrijf je met een hoofdletter P bij deze recreatiewoning. Deze 4-persoons recreatiewoning kent twee slaapkamers, waarvan één master bedroom waarop de eveneens grote badkamer met toilet op aansluit. De living met open keuken is zeer sfeervol te noemen. Verder heeft deze recreatiewoning een aparte berging.

Interesse?

Type Heijendael 4

6-persoons

Perceelgrootte vanaf ± 300 m²
Woonoppervlakte 70 m²
Aantal slaapkamers 3
Vanafprijs woning €119.900,-

Deze knusse en uiterst sfeervol aangeklede recreatiewoning kenmerkt zich door een ruime living met grote lichtinval. Daarnaast herbergt deze woning drie slaapkamers en een separate badkamer met toilet. De natuurlijke uitstraling doet de recreatiewoning verder naadloos aansluiten bij de bosrijke omgeving.

Interesse?